Beste bezoekers,

De beurs in Utrecht was voor Rozemeijer een regelrechte hit. Wát een bezoekers, wát een aandacht van de vissers. Wát een positiviteit! We zijn jullie daar, met ons volledige Pro Staff Team, heel erg dankbaar voor! We hebben voor jullie een paar leuke foto’s op een rij gezet, een sfeerimpressie. Voor de mensen die de beurs niet bezochten is er dan toch nog iets om van mee te kunnen genieten!

 

Zo troffen beursbezoekers ons aan, niet slecht he?!…………..

Onze Pro-Staff leden deden er alles aan om onze bezoekers te vermaken. Er werden diverse demonstraties gegeven van bestaand en nieuw kunstaas, van bestaande en nieuwe hengels; voor ieder wat wils! Onze bezoekers konden dit zeer waarderen. Dit jaar werkte Rozemeijer samen met een van haar trouwe klanten, De Sportvisser uit Den Haag. Zij hebben veel Rozemeijer items verkocht, waaronder een flink deel van onze 2019 collectie! Dank voor de samenwerking team de Sportvisser!

Klanten keken hun ogen uit bij het zien van een grote kunstaas wand. Velen voelden zich als een kind in de snoepwinkel! En dat begrepen wij heel goed:-)

 

Diverse nieuwe afspraken en samenwerkingen zijn er ontstaan op de beurs! Zo zal Rozemeijer als sponsor meewerken aan de Predator Battle of Ireland! Een dijk van een evenement, en Rozemeijer is alom vertegenwoordigd. Kijk voor meer informatie op www.predatorbattle.ie 

Maar ook zullen er in de Benelux nog meer Rozemeijer dealers te vinden zijn. Zij zijn allemaal in staat jullie als vissers te voorzien van informatie over onze producten en ze heten jullie ook nu en in 2019 van harte welkom in de winkel.

Last but not least; de eerste vangsten met onze nieuwe materialen (in dit geval de Urban Sense Streefishing hengels) werden ook al gemeld! Hoe mooi wil je het hebben!

Loop eens binnen bij je dealer en/of houdt onze webpagina in de gaten om alle nieuwe items op je in te laten werken; er komt wat aan mensen! Allemaal topkwaliteit items voor een eerlijke prijs. Doe er je voordeel mee!

Nogmaals dank, namens ons hele team! Jullie waren geweldig!

Paddles…een puik stuk(je) softbait….

Het zal de oplettende roofvisser niet ontgaan zijn dat de laatste jaren softbaits enorm in populariteit zijn gestegen en dat is niet voor niets. Deze zachte, vaak verleidelijk schuddende aasjes, blijken goede vangers te zijn.

Lees meer

Loki Madness,

Na een succesvolle visdag voor Thijs op zaterdag was het mijn beurt om het samen met hem op zondag nog eens dunnetjes over te doen. De plannen werden gedurende de rit gesmeed. Wij moeten helaas altijd een aardig eindje rijden, dus daar was tijd genoeg voor.

Lees meer

Er op uit met de Rozemeijer Spin-it

Ondanks het feit dat de spinhengel een van de meest verkochte hengels is op roofvis gebied, heeft menig sportvisser toch een soort haat liefde verhouding met dat ding. Veel vissers stappen na korte tijd toch snel over op het vissen met een reel.

Lees meer