Geboren op: 06 december 1984
Woonplaats, land:  Geldrop, Nederland
Beroep: Brandmanager Rozemeijer
Hoe lang vis je: vanaf een jaar of 10 ben ik gaan vissen

Favoriete vissoorten:  Snoek, Roofblei
Favoriete type visserij:
Snoek: Werpend vissen met allerlei kunstaas als jerkbaits, oppervlakte aas , rubber etc.
Roofblei: Werpend vissen in het snelstromend water met pluggen of met oppervlakte aas

Records:
Zoet: 
Snoek: 130cm, Snoekbaars: 93cm, Meerval: 188cm, Baars: 54cm, Roofblei: 74cm, Winde: 56cm
Zout: Blauwe marlijn: ±400 pond

Vissen bepaalt het grootste gedeelte van mijn leven durf ik gerust te zeggen. Tijdens mijn stage van mijn studie begon het allemaal weer ontzettend te kriebelen. Natuurlijk de jaren ervoor werden gespendeerd aan de rivier in het dorp, echter in de UK begon het serieuze werk. Daar kwam ik een zeer fanatieke barbeelvisser tegen in de vorm van Lewis Baldwin en samen besloten we iedere week te gaan vissen, al dan niet op snoek, kopvoorn, karper of barbeel. Na een jaar te hebben verbleven in de UK keerde ik terug naar Nederland en toen ging het echt los. Ik ontmoette o.a. Ben, Robert-Paul & Sander, een boot werd gekocht, groot kunstaas en ieder weekend zat ik op het water. In het begin werd er al trollend geprobeerd een visje te vangen, nu heeft werpend vissen de overhand. Een spinnerbait door het fonteinkruid heen vissen heeft iets, een aanbeet in de planten is zo bruut hard, je hartslag schiet ervan omhoog! Naast het vissen zelf heb ik het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, ook iets wat altijd al op mijn lijst stond om ooit eens te willen.

Naast het vissen in Nederland ga ik graag op avontuur in het buitenland om daar allerlei rovers te vangen. Verre bestemmingen hebben de voorkeur, daar waar vissen zwemmen met grote tanden! Wellicht zie ik u een keer in de winkel van uw vaste winkelier, aarzel niet om mij dan aan te spreken!