Geboren op: 27 augustus 1996
Woonplaats, land: Elburg, Nederland
Beroep: opleiding HBO Toegepaste Biologie, momenteel werkzaam als examentrainer en studiebegeleider.
Hoe lang vis je al:   vanaf 1986

Favoriete vissoorten: Snoek, Snoekbaars, Baars
Favoriete type visserij:
Snoek: Werpen met jerkbaits, spinnerbaits en chatterbaits. Trollen met groot aas
Snoekbaars: Verticalen vanuit de boot
Baars: Streetfishing met allerlei technieken in de grote steden

Records
Snoek: 120cm, Snoekbaars: 79cm, Baars: 47cm, Winde: 64cm

Toen ik een jaar of 11 was ben ik begonnen met vissen met de vaste stok vanaf een bootje van kennissen van ons. Het spelletje van het zoeken en vangen van de vis vond ik erg interessant, hierdoor ben ik gaan zoeken op internet naar allerlei mogelijkheden om vis te vangen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij het vissen op baars en snoek. Ik ben later dat jaar met mijn vader naar de hengelsport- en botenbeurs in Utrecht gegaan. Op deze beurs kwam ik de stand van Rozemeijer tegen. Marcel vroeg ons mee te doen aan een prijsvraag, welke ik een aantal weken later had gewonnen. Ik ben toen naar het magazijn van Rozemeijer gegaan om de prijs op te halen waar ik Thijs heb leren kennen. Na een uur te hebben gekletste en spullen te hebben bekeken was ik verkocht, wat een passie zit er in het team en wat een gave aanpak van productontwikkeling. Al die jaren later is de liefde voor het merk niet verdwenen en mag ik met trots zeggen dat ik nu ook deel uitmaak van het team. Inmiddels is mijn visserij gefocust op streetfishing wedstrijden en verticalen, trollen en werpen vanuit de boot. Ik heb een enorme passie voor de roofvisserij opgebouwd en praat graag met iedereen over verschillende technieken een aasjes!

Groetjes Jordy