Geboren: 17 augustus 1991

Woonplaats: Grobbendonk , België

Beroep: ambtenaar

Hoelang vis je al: +/-18 jaar

Favoriete vissoorten: snoekbaars , baars, snoek.

Favoriete type visserij: Werpen en verticalen/diagonalen op snoekbaars/baars. Werpen op snoek. Streetfishing.

Records: Snoek: 122cm, Snoekbaars: 89,5cm, Baars: 52cm, Meerval: 212 cm Roofblei: 82,5cm

 

Voor mij begon het allemaal op mijn 7 jaar. Elke zondag ging ik mee met grootvader forelvissen op een vijver vlak bij huis. Sindsdien zit het visvirus diep geworteld en beheerst het een groot deel van mijn leven.

Van een jaar of 12 kwam het karpervissen en het wedstrijdvissen, wat ik nog steeds doe op een vrije zondag.

Na een dikke 12 jaar en verschillende trips in het buitenland begon de karper kaars stilletjes te doven. Meer en meer begon ik te experimenteren met het vissen op roofvis en ging er standaard een spinhengel in de koffer van de wagen. De eerste snoekbaarzen en baarzen werden gevangen en ik was verkocht! Er werd een bellyboot gekocht, hierna een kleine boot tot mijn huidige boot die de grotere wateren aan kan. Sindsdien ben ik bijna elke week te vinden aan de Nederlandse wateren zoals het Haringvliet, Hollands Diep en Volkerak. Het liefst ben ik allround bezig, zo kan het dat ik enkele maanden aan het snoekbaarzen ben om daarna een periode achter de baarzen of snoeken aan te gaan. Gezien ik op onregelmatige tijdstippen werk heb ik de kans om voor of na een werkdag de Antwerpse haven in te trekken om zo de honger naar die harde aanbeten te stillen.

Ik ben trots te mogen zeggen dat ik deel mag uitmaken van dit team gepassioneerde vissers en blij dat ik mijn steentje mag bijdragen aan dit geweldig Nederlands merk. Heb je vragen of opmerkingen mag je me steeds contacteren!

Tight lines!