Geboren: 03-08-1961
Woonplaats: Heeze
Beroep: Teamleider Severinus.

Favoriete vissoorten: Snoek, snoekbaars, baars en forel
Favoriete visserij: Het werpend vissen met allerlei kunstaas op roofvis. Mijn voorkeur gaat uit naar het jerken met  jerk-baits  en het vissen met streamers aan de vliegenlat. Dat laatste doe ik echter veel te weinig.

Persoonlijke records:
Snoek 128 cm, snoekbaars 83 cm, baars 53 cm en forel 56 cm.

Ik vis eigenlijk al vanaf dat ik een jaar of acht was. Daarbij heb ik een normale leerschool doorlopen die denk ik voor de meeste onder ons geld. Beginnen met witvisjes en langzamerhand een voorliefde creëren voor een paar soorten. Natuurlijk zijn er ook periodes geweest dat ik nauwelijks een hengel aanraakte. Werk, kinderen etc. Dat zal ook wel herkenbaar zijn.

Het vissen zoals ik dat nu het liefste doe is een jaar of 20 geleden ontstaan toen een collega mij heeft aangestoken met het vissen op roofvis. Al snel werden mooie resultaten geboekt op de plaatselijke wateren rond Eindhoven en met de vliegenlat in Luxemburg. Dat laatste was voor mij compleet nieuw, maar het bleek mee te vallen. Na de forellen moesten ook de snoeken eraan geloven maar dan wel op een veel zwaardere vliegenlat. Ook het vissen vanuit een boot kwam in beeld en van het een kwam het ander. Een eerste reis naar Ierland en het snoekvirus was voor altijd gezet.

Zelf maar een wat fatsoenlijker boot aangeschaft en via gezamenlijke kennissen Thijs ontmoet. Daar vis ik nu al jaren mee en via hem en de SNB heb ik ook de andere Rozemeijer mannen leren kennen. Geregeld leidt dit tot leuke vangsten en gezellig is het altijd. Ik ben overigens echt geen supervisser die alles tot in puntjes beheerst. Eerder soms zelfs tot groot plezier van de vismaten een beetje onhandig. Ik heb gemerkt dat ik daar trouwens niet uniek in ben. Je hoeft dus echt geen crack op sportvisserijgebied te zijn om mooie vissen te vangen. Ik maak ook graag zelf kunstaas. Dat kunnen streamers zijn maar ook een jerk-baitje maken is zo moeilijk nog niet. Daarnaast pas ik graag bestaand kunstaas aan om weer een wat ander effect te krijgen. Ik hoop nog lang plezier in de hengelsport te houden en velen van jullie aan de waterkant te ontmoeten.