Geboren op: 14 april 1970
Woonplaats, land: Leiderdorp, Nederland
Hoe lang vis je al: 34 jaar

Favoriete vissoorten: Snoek, Snoekbaars
Favoriete type visserij: Roofvissen vanuit de boot

Records: Snoek: 118cm, Snoekbaars: 96cm

Wanneer ik een dag ga vissen denk ik eerst na waar ik onze rovers kan verwachten, deze info haal ik uit de resultaten van de afgelopen seizoenen.
Het liefst ga ik met jerkbaits aan de gang, levert dit niet het gewenste resultaat op dan schakel ik over en ga ik  trollen, later in het jaar wordt voor mij ook het snoekbaarzen interessant, het liefst met een dropshothengel. Ik steek erg veel energie in de presentatie van het kunstaas, omdat ik van mening ben dat dit je dag kan maken.

Het vissen benader ik als een dagje rust met een fanatiek randje, waarbij catch and release hoog in het vaandel staat.